Induksi Soldering Cable Coaxial to Cahaya Panyambung

Tujuan Induksi Solusi kabel koaksial pikeun konektor ring sareng pin dina dua léngkah dina 5 detik ku ngahontal suhu 500 ° F (260 ° C) kalayan pemanasan induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-I induksi gén soldering Heater Materials • No-fluks solder wire • Coaxial cable • Cable konektor • Center pin Key Parameter Power: 1.0kW Temperature: 662 ° F (350 ° C) Time:… Maca deui

Induksi Soldering Cable to Plate Plate

Tujuan Tujuan tés ieu pikeun nunjukkeun kabel solder induksi kana prosés pelat logam. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun tés ieu nyaéta manaskeun induksi genggem DW-UHF-6kw-I. Kakuatan Parameter Konci: Hingga 0.72 kW Suhu: 482 ° F (250 ° C) Waktos: 4.5 detik dugi 14 detik Hasil sareng Kesimpulan: Hasilna nyugemakeun dina… Maca deui