Prosés Permukaan Pengerasan Induksi

Prosés Permukaan Pengerasan Induksi Naon anu dimaksud pengerasan induksi? Pengerasan induksi mangrupikeun salah sahiji perlakuan panas anu bagian logam ku eusi karbon anu cekap dipanaskeun dina médan induksi teras gancang didinginkan. Ieu ningkatkeun duanana teu karasa sareng karasa bagéan na. Pemanasan induksi ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan pemanasan lokal kana… Maca deui

perangko genggam induksi pengerasan

induksi ngeraskeun perangko genggam baja Objektif Induksi pengerasan sababaraha ukuran ukuran parangko nyirian genggam. Wewengkon anu bakal dikeras nyaéta 3/4 ”(19mm) nepi ka burit. Bahan: Perangko baja 1/4 "(6.3mm), 3/8" (9.5mm), 1/2 "(12.7mm) sareng 5/8" (15.8mm) Suhu pasagi: 1550 ºF (843 ºC) Frékuénsi 99 peralatan kHz • Sistem pemanasan induksi DW-HF-45kW, dilengkepan… Maca deui

Induksi Hardening Steel Part sareng Mesin Hardening Frequency High

Bagian Baja Pengerasan Induksi sareng Mesin Pengerasan Frékuénsi Tinggi Tujuan tina aplikasi pemanasan induksi ieu nyaéta pikeun manaskeun pakakas waja bentuk kompléks pikeun pengerasan sareng ngahijikeun prosés dina jalur conveyor pikeun ningkatkeun produktivitas. Industri: Peralatan Manufaktur: DW-UHF-10KW mesin penguat induksi Bahan: Bagian alat-alat baja Daya: 9.71kW Waktos: 17 detik Coil: Desain khusus 4 péngkolan hélik. … Maca deui