induksi pemanasan kabel kawat stainless steel

pemanasan induksi kabel kawat stainless steel Tujuan Induksi Panaskeun kabel stainless steel didamel tina kawat terdampar sareng induksi pikeun ngatasi stres. Pemanasan dilakukeun sedengkeun kabelna statis pikeun nangtoskeun kakuatan anu diperyogikeun pikeun minuhan tingkat produksi anu didaptarkeun pelanggan 1,000 ft / jam (305 m / jam). Alat-alat DW-UHF-4.5KW manaskeun induksi Bahan • Austenit stainless… Maca deui

sambungan kabel pemanasan baja induksi pikeun motong

sambungan kabel pemanasan baja induksi pikeun motong sareng alat-alat pemanasan frékuénsi radio

Tujuan Sateuacan motong, panaskeun bagian pondok tina kabel baja anu dikeras dilapis ku sarung poliétilén.
Bahan multi-untai kabel braided stainless steel 0.5 in. (1.27 cm) OD kalebet dina sarung poliétilén
Hawa 1800 ºF (982) ºC
Frékuénsi 240 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-20kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung opat (4) 1.0 μF kapasitor (pikeun total 1.0 μF).
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tilu péngkolan dianggo pikeun manaskeun kabel kirang langkung 2 detik. Saatos listrik pareum, panas teras dialihkeun ka saréna.
Hasil / Mangpaat Paningkatan induksi nyayogikeun metode anu gancang sareng tepat pikeun ngahontal suhu anu diperyogikeun. Mangrupikeun metode pemanasan anu éfisién pisan.