Kawat induksi Soldering Tambaga

Induksi Soldering Tambaga kawat Jeung IGBT High Frequency Élmu sarta Unit

Tujuan Solder dua kawat tambaga pikeun séror anu tos dipasang dina palang bus tambaga
Bahan Solder dicelupkeun tambaga / beus nikel bar, 2 kabel tambaga terdampar kaléng, iteuk brazing
Hawa 446 ºF (230 ºC)
Frékuénsi 230 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.2μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik opat péngkolan dibagi pikeun solder rakitan buss buss. 2 kawat tambaga dilarapkeun kana menara sareng kakuatan diterapkeun salami 30 detik. Iteuk brazing ieu fed ku leungeun kana bagian dipanaskeun sareng braze ngalir merata, nyieun gabungan.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• waktos solder ngurangan
• Komo distribusi panas
• Joint kana konsistensi gabungan

 

kawat tambaga soldering induksi

Kawat Soldering induksi onto Connection

Kawat Soldering induksi onto Connection Jeung Unit IGBT induksi Élmu sarta

Obyektif rakitan konektor Panas keur soldering
assembly Alat bahan
Tin plated terminal kuningan Témpél solder
Hawa 500 ° F detik (260 ° C) 5-7
Frékuénsi 360 kHz
Alat-alat DW-UHF-6kW sistem pemanasan induksi dilengkepan stasiun panas jauh, ngandung dua kapasitor 0.66 μF. Koil pemanasan induksi anu dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik péngkolan tunggal dianggo pikeun manaskeun témpél solder. Konektor disimpen dina jero coil pemanasan induksi sareng kakuatan RF diterapkeun salami 5-7 detik dugi konektorna manas.
Témpél solder dilarapkeun kana gabungan dina dua cara, iteuk-kai atanapi sacara manual.
Hasil / Kauntungan • Dibandingkeun sareng ngagunakeun beusi solder manual, manaskeun induksi justru nerapkeun panas pikeun sendi solder anu langkung saé
• Ieu idéal pikeun ngahijikeun sareng sistem otomatis. Ku iteuk- tuang solder bagian anu langkung pikaresepeun dihasilkeun.

kawat tambaga soldering kalawan induksi