frékuénsi tinggi induksi soldering kawat ka konektor

Tujuan Tujuan tés ieu pikeun nunjukkeun kawat solder induksi pikeun konektor Peralatan anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun tés ieu nyaéta ku coil pemanasan induksi anu khusus. DW-UHF-6KW-I manaskeun induksi genggam Parameter Konci Kakuatan: Dugi ka 0.48 kW Suhu: 392 ° F (200 ° C) Waktos: 1.5 detik Proses sareng Hasil: Kawat solder induksi ieu… Maca deui

Induksi Kawat Soldering Pikeun Aluminium Lug

Tujuan Tujuan tina kawat solder induksi ieu ka aluminium lug dina handapeun 30 detik. Alat-alat DW-UHF-6KW-III induksi soldering manaskeun pemanas HLQ custom coil Key Parameter Kakuatan: 1.75 kW Suhu: Kira-kira 250 ° C (482 ° F) Waktos: 25 detik Bahan Bahan Aluminium Lug Litz Kabel Induksi Solder Proses: Dina raraga ngamimitian prosés solder induksi, lug aluminium… Maca deui