induksi pipa kuningan tanggungan pikeun bagian kuningan

Tujuan Induksi Frékuénsi Tinggi Pipa kuningan Brazing kana bagian kuningan sareng ujung kuningan dina handapeun hiji menit nganggo induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-III mesin brazing induksi genggam 2 péngkolan coil Bahan • Bagian lega kuningan • Pipa Kuningan • Alloy brazing basis perak, disayogikeun ku pelanggan Test 1 - Pipa dugi ka seueur: Parameter Konci Daya: 4.4… Maca deui

Induksi Brazing Kuningan Kancing pikeun Tembaga Pipa

Induksi Brazing Stud Kuningan ka Pipa Tambaga Tujuan: Induksi brazing studs kuningan kana pipa tambaga Klién: Pabrikan coil pikeun aplikasi pemanasan industri. Alat-alat: DW-UHF-40KW Induksi Brazing Systems - dua modul. Bahanna: Kancing kuningan (ukuran: diaméter 25mm, jangkungna 20 mm) Kakuatan: 30 kW Proses: Tantangan utama dina prosés brazing induksi ieu… Maca deui

tambaga induksi tambaga sareng rod kuningan

induksi brazing batang tambaga sareng kuningan Tujuan Induksi Brazing batang tambaga sareng kuningan sareng strips pikeun ngagentos operasi obor. Prosés obor anu ayeuna ngahasilkeun rereged anu kaleuleuwihi dina majelis, sareng meryogikeun pangwangunan anu réa saatos operasi brazing. Alat-alat DW-UHF-40KW frekuensi tinggi mesin brazing induksi Dua péngkolan buka buka konveyor Bahan • Kupon tambaga… Maca deui