Naon las induksi?

Naon las induksi?
Kalayan induksi las panas diinduksi sacara éléktromagnétik dina workpiece. Laju sareng akurasi
tina induksi las ngajadikeun éta idéal pikeun las ujung tabung sareng pipa. Dina prosés ieu, pipa ngalirkeun coil induksi kalayan gancang. Nalika aranjeunna ngalakukeunana, ujungna dipanaskeun teras diperes babarengan pikeun ngawangun lapisan las bujur. Las induksi khususna cocog pikeun produksi volume tinggi. Las induksi ogé tiasa dipasangkeun sareng huluna kontak, ngajantenkeunana janten
Sistem Tujuan las dual.
Naon anu kauntungan?
Las longitudinal induksi otomatis mangrupikeun prosés anu dipercaya, luhur-kaluaran. Konsumsi daya anu rendah sareng efisiensi tinggi sistem las DAWEI Induksi ngirangan biaya. Kadali sareng kaulangan aranjeunna ngaleutikan besi tua. Sistem kami ogé fleksibel-cocog beban otomatis mastikeun kakuatan kaluaran lengkep dina rupa-rupa ukuran tabung. Sareng tapak suku leutikna ngajantenkeun aranjeunna gampang dilebetkeun atanapi dipasang deui kana jalur produksi.
Dimana ieu dinya dipaké?
Las induksi dianggo dina industri tabung sareng pipa pikeun las bujur stainless steel (magnét sareng non-magnét), aluminium, karbon-low sareng low-power alloy low (HSLA) sareng seueur konduktif anu sanés
bahan.
tabung las induksi

Induksi Preheating las Steel pipe

Induksi Preheating las Steel pipe Jeung High Frequency Élmu sarta Sistem

Obyektif Pikeun preheat hiji pipa baja ka 500ºF (260ºC) sateuacan las.
Rakitan aci Baja Bahan 5 "ka 8" OD (127-203.2mm) kalayan zona panas 2 "(50.8mm).
Suhu 500ºF (260ºC), upami suhu anu langkung luhur diperyogikeun, waktos panas tiasa ditingkatkeun.
Frékuénsi 60 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF-60kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0 μF pikeun total 8 μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah Koil multi-péngkolan dua posisi "C" coil, tiasa disetél dina busbar dianggo manaskeun zona panas anu dipikahoyong. Coil kasebut tiasa diatur pikeun nyocogkeun sababaraha rupa pipa diaméterna. Aci diputer dina perlengkapan sareng dipanaskeun salami 3 menit kanggo ngahontal suhu 500ºF (260ºC).
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Preheating nyegah shock ka aci anu ngaleungitkeun retakan dina fase las.
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik.
• Bahkan distribusi manaskeun antara shank sareng leungeun baju.

induksi preheating las pipe baja

 

 

 

 

 

 

induksi preheating pipe baja saméméh las