Aplikasi tungku lebur aluminium induksi

Aplikasi tungku lebur aluminium induksi tungku lebur, didamel salaku tungku induksi saluran, ngagaduhan kapasitas nyepeng 50 t sareng beurat tuang-kaluar gunana 40 t maksimum Kakuatan lebur dihasilkeun ku opat induktor dipasang dina sudut anu ditetepkeun dina tungku tungku kalayan total beban anu nyambung 3,400 kW. … Maca deui