Tinggi Frékuénsi induksi Brazing Inten Inserts

Tinggi Frékuénsi induksi Brazing Inten Inserts

tujuan: inserts inten induksi Brazing kana cingcin pangeboran baja

material : • ring baja jeung inten inserts • Braze shim preform • Flux

hawa:1300 - 1350 (700 - 730) ° F (° C)

frékuénsi:78 kHz

alat-alat: DW-HF-15kW, Sistim pemanasan induksi, Dilengkepan stasiun panas jauh ngandung dua kapasitor 0.5 μF (total 0.25 μF) Hiji coil pemanasan induksi dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

prosés: A multi péngkolan, internal-éksternal hélik coil (a) geus dipaké pikeun ngahasilkeun pola pemanasan nu diperlukeun. tés awal dina ring nyalira nangtukeun sistem tuning. Fluks geus dilarapkeun ka bagian jeung shims braze téh diselapkeun kana liang counter-bosen (B). Ieu dituturkeun ku berlian sintetis. bagian nu geus dimuat kana coil jeung beurat ieu disimpen onto nu intan (C). kakuatan RF induksi Élmu sarta diterapkeun nepi ka aliran braze. kakuatan dipareuman jeung bagian hawa cools ka suhu kamar.

Hasilna / Mangpaat • ngurangan ring warping dibandingkeun pemanasan induksi tungku • waktos siklus turun alatan ngurangan tanjakan-up na kali cooldown