induksi preheating billet titanium pikeun ngagulung

induksi preheating billet titanium pikeun muter sareng sistem pemanasan induksi MF Tujuan: Pikeun ngahanaskeun bilet titanium ka 1800 ºF sateuacan lebet pabrik ngagiling Bahan: Palanggan nyayogikeun diaméter 4 "(102mm) / 24" (610mm) titanium billet Suhu panjang: 1800 ºF (1000 ºC) Frékuénsi: 2.7 kHz Induksi Élmu Equipment: frékuénsi sedeng MFS-200kW 1.5-4.5 kHz pemanasan induksi… Maca deui