Induksi Brazing Carbide mun Steel

Tujuanana Frékuénsi luhur induksi brazing karbida kana waja. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta mesin brazing induksi DW-HF-45KW kalayan stasiun pamanas jauh. Bahan: Kepala bor baja magnét ageung sareng karbida. Sirah sakitar. 8 "OD x 4" (203.2mm OD x 101.6mm) kandel, aci 11 "(279.4mm) panjang x 2" (50.8mm) ka… Maca deui

Induksi Anu Ngumbang Ka Kayu

Tujuan Induksi Brazing karbida kana bagian-bagian waja Peralatan DW-HF-15kw Induksi Pemanasan Power Supply HLQ custom coil Key Parameter Kakuatan: 5.88 kW Suhu: Kira-kira 1500 ° F (815 ° C) Waktos: 10 detik Bahan Coil- 2 hélik (20 mm ID) 1 péngkolan planar (40 mm OD, 13 mm Jangkungna) Carbide- 13 mm OD, ketebalan témbok 3 mm Potongan waja– 20… Maca deui

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=