Naha milih induksi Brazing?

Naha milih induksi Brazing?

Téknologi pemanasan induksi terus-terusan ngagentoskeun seuneu anu kabuka sareng oven salaku sumber panas anu dipikaresep dina brazing. Tujuh alesan konci ngajelaskeun popularitas ieu:

1. solusi Speedier
Pemanasan induksi mindahkeun langkung énergi per millimeter pasagi tibatan seuneu anu kabuka. Sacara sederhana, induksi tiasa merobih langkung seueur bagian per jam tibatan prosés alternatip.
2. throughput leuwih gancang
Induksi cocog pikeun integrasi garis. Kumpulan bagian henteu kedah dicandak atanapi dikintun pikeun ngahiang. Kontrol éléktronik sareng coil khusus hayu urang ngahijikeun prosés brazing kana prosés produksi anu lancar.
3. kinerja konsisten
Pemanasan induksi tiasa dikontrol sareng tiasa diulang. Lebetkeun parameter prosés anu dipikahoyong kana alat-alat induksi, sareng éta bakal ngulang siklus pemanasan anu ngan ukur nyimpang.

4. controllability unik

Induksi ngamungkinkeun operator ningali prosés brazing, hal anu sesah ku seuneu. Panas sareng tepat ieu ngaleutikan résiko panas teuing, anu nyababkeun lemah sendi.
5. lingkunganana leuwih produktif
Seuneu kabuka nyiptakeun lingkungan damel anu teu raoseun. Moral operator sareng produktivitas sangsara salaku hasilna. Induksi jempé. Sareng ampir teu aya kanaékan suhu lingkungan.
6. Nempatkeun spasi anjeun dianggo
Parabot brazing Induksi DAWEI gaduh tapak leutik. Stasion induksi gampang dipasang kana sél produksi sareng tata letak anu aya. Sareng kompak, sistem sélulér kami ngantep anjeun damel dina bagian anu hésé diakses.
7. No-kontak prosés
Induksi ngahasilkeun panas dina logam dasar - sareng teu dimana-mana deui. Éta prosés henteu kontak; logam dasar henteu pernah kontak sareng seuneu. Ieu ngajaga logam dasar tina perang, anu dina gilirannana ningkatkeun kualitas ngahasilkeun sareng kualitas produk.

naha milih brazing induksi

 

 

 
naha milih brazing induksi