prosés pédah induksi

Proses Pengerasan Induksi Frékuénsi Tinggi Pengerasan induksi digunakeun khususna pikeun pengerasan / pembakaran permukaan bantalan sareng batang ogé bagian anu rumit anu ngan ukur daérah khusus anu kedah dipanaskeun. Ngaliwatan pilihan frékuénsi operasi sistem pemanasan induksi, jero hasilna penetrasi dihartikeun. Salaku tambahan, éta… Maca deui