pemanasan induksi pikeun permukaan quenching tina waja

Kinétik pemanasan induksi pikeun pemadaman permukaan baja Kinétik pemanasan induksi pikeun pemadaman permukaan baja gumantung kana faktor: 1) anu nyababkeun parobihan parameter listrik sareng magnét tina baja salaku hasil tina paningkatan suhu (parobahan ieu ngakibatkeun parobihan dina jumlah panas anu diserep dina ... Maca deui