Soldering Steel Pikeun Kuningan Jeung induksi Panaskeun

Soldering Steel Pikeun Kuningan Jeung induksi IGBT Soldering Panaskeun

Tujuan Panaskeun rakitan konektor waja anu dilapis emas janten blok kuningan.
Perkiraan Bahan. 1/8 "(3.2mm) diameter konektor baja dilapis emas, 1" (25.4mm) pasagi x 1/4 "blok kuningan kandel
Hawa 600 ° F (315.6ºC)
Frékuénsi 240 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW dilengkepan workhead jarak jauh.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik dua-dua dipaké pikeun nyayogikeun panas anu seragam pikeun perakitan bagian. Témpél solder sareng fluks dilarapkeun ka daérah gabungan sareng kakuatan diterapkeun salami 20 detik kanggo solder bagian na. Leres
fixturing ieu diperlukeun pikeun nahan bagian dina posisi.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Rapid, pemanasan localized ka wewengkon husus tina bagian
• mendi Rapih jeung bersih
• processing Flameless

induksi soldering baja ka kuningan