Induksi Soldering Cable Coaxial

Tujuan Induksi Solusi kabel koaksial pikeun konektor ring sareng pin dina dua léngkah dina 5 detik ku ngahontal suhu 500 ° F (260 ° C) kalayan pemanasan induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-III pamanas induksi genggam Channel coil Materials • No-fluks solder wire • Coaxial cable • Cable konektor • Center pin Key Parameter Power: 3.0kW Temperature: 662 ° F (350 ° C)… Maca deui