Prosés Permukaan Pengerasan Induksi

Prosés Permukaan Pengerasan Induksi Naon anu dimaksud pengerasan induksi? Pengerasan induksi mangrupikeun salah sahiji perlakuan panas anu bagian logam ku eusi karbon anu cekap dipanaskeun dina médan induksi teras gancang didinginkan. Ieu ningkatkeun duanana teu karasa sareng karasa bagéan na. Pemanasan induksi ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan pemanasan lokal kana… Maca deui

permukaan induksi sekrup baja pengeras

objék waja pengerasan permukaan induksi Tujuan: Langsung gancang induksi pengerasan baja sekrup Bahan: Sekrup baja .25 "(6.3mm) diameter Suhu: 932 ºF (500 ºC) Frékuénsi: 344 kHz Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 0.3μF pikeun total 0.17μF • Koil pemanasan induksi anu dirancang sareng dikembangkeun sacara khusus ... Maca deui

Utas pengencangan baja nguatkeun induksi

Induksi pengencangan benang sekrup waja Objektif Panas waja atap hateup nepi ka 1650 ºF pikeun ngégél benang Bahan: Sekrup atap baja tina diaméter anu bénten-bénten kirang ti 1.25 "(31.75mm) diameter, 5" (127mm) Suhu panjang: 1650 ºF (899 ºC) Frékuénsi : 291 kHz Peralatan • Sistem pemanasan induksi genggem DW-UHF-6kW-I, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua… Maca deui

Naon hardening induksi?

Naon hardening induksi?

induksi hardening migunakeun panas ngainduksi jeung cooling gancang (quenching) pikeun ngaronjatkeun karasa tur durability tina baja.pemanasan induksi mangrupakeun proses euweuh-kontak nu gancang ngahasilkeun panas sengit, localized na controllable. Kalawan induksi, mung bagian bisa hardened dipanaskeun. Optimizing prosés parameter kayaning siklus pemanasan, frékuénsi jeung coil sarta quench hasil desain dina hasil pangalusna mungkin.

Naon anu kauntungan?

induksi hardening boosts throughput. Ieu mangrupa prosés pisan saum sareng repeatable nu integrates gampang kana garis produksi. Kalawan induksi éta dawam pikeun ngubaran workpieces individu. Ieu ensures unggal workpiece misah ieu hardened mun spésifikasi tepat na sorangan. parameter prosés dioptimalkeun pikeun tiap workpiece bisa disimpen dina server Anjeun. hardening induksi geus bersih, aman tur ilaharna ngabogaan tapak suku leutik. Sarta alatan mung bagian tina komponén bisa hardened dipanaskeun, éta pisan énergi-efisien.

Dimana ieu dinya dipaké?

pemanasan induksi ieu dipaké pikeun heuras sababaraha komponen. Di dieu ngan sababaraha di antarana: gears, crankshafts, camshafts, shafts drive, shafts output, torsion bar, leungeun kango, sendi CV, tulip, valves, drills batu, slewing cingcin, jero tur ras luar.