prosés pédah induksi

Proses Pengerasan Induksi Frékuénsi Tinggi Pengerasan induksi digunakeun khususna pikeun pengerasan / pembakaran permukaan bantalan sareng batang ogé bagian anu rumit anu ngan ukur daérah khusus anu kedah dipanaskeun. Ngaliwatan pilihan frékuénsi operasi sistem pemanasan induksi, jero hasilna penetrasi dihartikeun. Salaku tambahan, éta… Maca deui

Prosés Permukaan Pengerasan Induksi

Prosés Permukaan Pengerasan Induksi Naon anu dimaksud pengerasan induksi? Pengerasan induksi mangrupikeun salah sahiji perlakuan panas anu bagian logam ku eusi karbon anu cekap dipanaskeun dina médan induksi teras gancang didinginkan. Ieu ningkatkeun duanana teu karasa sareng karasa bagéan na. Pemanasan induksi ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan pemanasan lokal kana… Maca deui