Tinggi Frékuénsi Élmu sarta Steel pipe

Frékuénsi tinggi pemanasan Steel pipe Jeung induksi Élmu sarta Equipment

Tujuan Pikeun manaskeun pipa waja kana 1100ºF (593ºC) pikeun ngangkut magnésium lebur
Bahan pipa Steel 14.5 '(4.42m) panjang ku 3.5 "(88.9mm) OD
Hawa 1100ºF (593ºC)
Frékuénsi 9 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-MF-160kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 25μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah Koil dobel saluran U anu dirancang khusus panjang pipa dianggo dina aplikasi ieu. Pipa ditempatkeun dina jero coil sareng listrik disayogikeun. Teganganna disetél sareng kaluaran listrikna 100kW. Nalika bagian na ngahontal titik Currie kakuatan turun kana 80kW sareng tegangan kedah ditingkatkeun pikeun ngahontal 140kW. Pipa na ngahontal 1100ºF (593ºC) dina 20 menit.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• pola panas Controllable na repeatable nu ngajaga
bahan dina formulir cair
• lingkungan ramah
• Komo distribusi panas
• workhead obah anu tiasa tempatna jauh tina catu daya

frékuénsi luhur pipe pemanasan baja

 

 

 

 

 

 

 

pipe pemanasan induksi

 

 

 

 

 
pipe baja pemanasan induksi

 

 

Induksi Élmu sarta Steel pipe Pikeun Cabut palapis palastik

Induksi Élmu sarta Steel pipe Pikeun Cabut palapis palastik Jeung System Élmu sarta RF

Tujuan Mulangkeun insulasi polipropilén tina tabung waja kerung pikeun ngamungkinkeun daur ulang duanana tabung sareng insulasi.
Bahan tabung baja kerung 1 / 8 "(0.318 cm) kana 5 / 8" (1.59 cm) ID
polipropilén palapis pelindung
Hawa 150 ºC (302 ° F)
Frékuénsi 185 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-4.5kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung kapasitor 1.5 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Proses / Narasi Koil ngawangun kotak surat genep puteran dianggo manaskeun pipa baja batin. Lapisan palastik cukup lemes janten gampang dipiceun sareng didaur. Waktos anu diperyogikeun pikeun ngalebur plastik tina hiji méter kawat kirang langkung 45 detik. Ieu beda-beda dumasar kana diameter tabung.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan anu hijina cara meujeuhna ngaleupaskeun palapis plastik,
nyésakeun éta dina bentuk anu teu tercemar pikeun didaur ulang. Mangrupikeun cara ngolah langkung gancang sareng ogé ngirangan tapak suku karbon perusahaan.

pemanasan induksi nyoplokkeun palastik

 

 

 

 

 

 

pipe pemanasan baja induksi pikeun nyoplokkeun palastik