Induksi Brazing Steel pipah

Induksi Brazing Steel pipah

Tujuan: Pikeun panas hiji assembly nyeuseup minyak (tubing baja tur cap filter) kana 1,850 ° F (1010 ° C) dina 15 detik pikeun aplikasi brazing.

Bahan 0.125 ″ (3.2mm) tabung waja diaméter sareng majelis cap filter, fluks brazing suhu luhur, cincin tambaga.

Hawa 1850 ° F (1010 ° C)

Frékuénsi 500 kHz

Alat-alat • DW-UHF-6KW-I induksi Sistim pemanasan dilengkepan workhead jauh ngandung kapasitor 0.66 μF • Hiji coil pemanasan induksi dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Ngolah A coil induksi hélik dua-péngkolan, husus-contoured ieu dipaké pikeun panas assembly tube deukeut wewengkon gabungan. Hiji cingcin tambaga jeung fluks suhu luhur nu lajeng dilarapkeun ka aréa gabungan. Kakuatan ieu dilarapkeun pikeun 15 detik nepi ka aliran braze.

Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:

• loading Mudah na unloading bagian

• Panas wewengkon pisan tepat dina tolerances produksi

• Leungeun pemanasan bébas anu ngalibatkeun skill operator minimal keur manufaktur

Induksi Brazing Tambaga pipe fittings

Induksi Brazing Tambaga fittings
tujuan: Tambaga 'tees' sareng 'ells' kedah dipasihan awak aluminium tina klep kulkas

bahan: klep tambaga klep palanggan nutu

hawa: 2550 ºF (1400 ° C)

frékuénsi: 585 kHz

Alat-alat: DW-UHF-10kw Sistim pemanasan induksi kaasup hiji workhead ngandung dua kapasitor 1.5μF (total 0.75μF) sarta tilu-balikkeun coil hélik

prosés: klep nu ieu disimpen di jero coil jeung RF kakuatan pemanasan induksi diterapkeun dugi bagian nu dipanaskeun jeung hawa required na braze nu katempona keur ngalir kana gabungan teh. Dua ukuran tube anu ngajalankeun ngagunakeun sarua Sistim pemanasan induksi setélan jeung béda kali siklus.

Hasilna / Mangpaat • énergi anu dilarapkeun ukur keur zone ka jadi dipanaskeun • pemanasan ti gabungan / braze nyaeta seragam jeung repeatable