Induksi Brazing Tambaga T Pipa Kalayan Mesin Pemanasan Induksi

Induksi Brazing Copper T Pipe Kalayan Mesin Élmu Induksi Objektif Meunteun ngaganti tambaga seuneu t prazing sareng brazing induksi. Alat-alat DW-HF-25kw mesin pemanasan induksi frékuénsi tinggi Bahan • Tabung utama tambaga - 1.13 "(28.7 0mm) OD 1.01" (25.65 mm) ID • Tabung riser tambaga - 0.84 "(21.33 0mm) OD, 0.76" (19.30 0mm) KTP… Maca deui

Induksi Brazing Steel pipah

Induksi Brazing Steel pipah

Tujuan: Pikeun panas hiji assembly nyeuseup minyak (tubing baja tur cap filter) kana 1,850 ° F (1010 ° C) dina 15 detik pikeun aplikasi brazing.

Bahan 0.125 ″ (3.2mm) tabung waja diaméter sareng majelis cap filter, fluks brazing suhu luhur, cincin tambaga.

Hawa 1850 ° F (1010 ° C)

Frékuénsi 500 kHz

Alat-alat • DW-UHF-6KW-I induksi Sistim pemanasan dilengkepan workhead jauh ngandung kapasitor 0.66 μF • Hiji coil pemanasan induksi dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

Ngolah A coil induksi hélik dua-péngkolan, husus-contoured ieu dipaké pikeun panas assembly tube deukeut wewengkon gabungan. Hiji cingcin tambaga jeung fluks suhu luhur nu lajeng dilarapkeun ka aréa gabungan. Kakuatan ieu dilarapkeun pikeun 15 detik nepi ka aliran braze.

Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:

• loading Mudah na unloading bagian

• Panas wewengkon pisan tepat dina tolerances produksi

• Leungeun pemanasan bébas anu ngalibatkeun skill operator minimal keur manufaktur