induksi preheating rod tambaga

induksi frékuénsi luhur rod tambaga sareng konektor pikeun aplikasi epoxy curing induksi preheating rod tambaga sareng konektor pikeun aplikasi époksi epoxy Tujuan: Pikeun ngahanaskeun sabagian batang tambaga sareng konektor persegi panjang kana suhu sateuacan époksi epuring dina prosés manufaktur pikeun listrik Bahan turnbuckles: Pelanggan disayogikeun… Maca deui

Tabung Baja Preheating Induksi

Induksi Pipa Baja Preheating Objektif Induksi pipa baja preheating kalayan diaméter 14mm, 16mm, sareng 42mm (0.55 ", 0.63", sareng 1.65 "). Panjang 50mm (2 ″) tabung dipanaskeun dugi ka 900 ° C (1650 ° F) dina handapeun 30 detik. Alat-alat DW-UHF-6KW-III pamanas induksi pamanas Bahanna • Tabung baja sareng ODs: 14mm, 16mm sareng 42mm (0.55 ", 0.63", sareng 1.65 ")… Maca deui