palang tambaga preheating induksi

induksi preheating bar tambaga kana suhu Tujuanana: Pikeun preheat dua batang tambaga kana suhu dina 30 detik; klién milarian ngagentos sistem pemanasan indéks 5kW pesaing anu nganteurkeun hasil anu henteu nyugemakeun Bahan: Tambaga bar (1.25 "x 0.375" x 3.5 "/ 31mm x 10mm x 89mm) - Suhu anu nunjukkeun Suhu termal: 750 ºF (399… Maca deui

induksi preheating rod tambaga

induksi frékuénsi luhur rod tambaga sareng konektor pikeun aplikasi epoxy curing induksi preheating rod tambaga sareng konektor pikeun aplikasi époksi epoxy Tujuan: Pikeun ngahanaskeun sabagian batang tambaga sareng konektor persegi panjang kana suhu sateuacan époksi epuring dina prosés manufaktur pikeun listrik Bahan turnbuckles: Pelanggan disayogikeun… Maca deui

Tabung Baja Preheating Induksi

Induksi Pipa Baja Preheating Objektif Induksi pipa baja preheating kalayan diaméter 14mm, 16mm, sareng 42mm (0.55 ", 0.63", sareng 1.65 "). Panjang 50mm (2 ″) tabung dipanaskeun dugi ka 900 ° C (1650 ° F) dina handapeun 30 detik. Alat-alat DW-UHF-6KW-III pamanas induksi pamanas Bahanna • Tabung baja sareng ODs: 14mm, 16mm sareng 42mm (0.55 ", 0.63", sareng 1.65 ")… Maca deui

Induksi Preheating Hot Rod pos

prosés preheating induksi

Induksi Preheating Hot Rod pos Jeung Unit IGBT Élmu sarta

Tujuan Panaskeun rod waspaloy ka 1500ºF (815.5ºC) pikeun aplikasi pos panas
Bahan batang Waspaloy 0.5 "(12.7mm) OD, 1.5" (38.1mm) panjangna, pelapis keramik
Hawa 1500 ºF (815.5ºC)
Frékuénsi 75 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF- 20 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.32μF pikeun total .66μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tujuh péngkolan dipanaskeun pikeun rod. Rod disimpen dina coil sareng kakuatan diterapkeun salami dua detik
nyayogikeun panas anu cekap kanggo nembus inti batin. Pyrometer optik digunakeun pikeun kontrol suhu loop caket sareng a
liner keramik anu dipaké sangkan rod teu noél coil nu.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• tekanan Low na stress residual minimal
• aliran sisikian Leuwih alus tur mikrostruktur
• Komo distribusi panas
• ningkat ongkos produksi jeung defects minimal

Preheating Hot Rod pos

Induksi Preheating Hot pos

Induksi Preheating Hot pos Pikeun Single Rod Jeung IGBT induksi Panaskeun

Tujuan Panaskeun rod waspaloy ka 1500ºF (815.5ºC) pikeun aplikasi pos panas
Bahan batang Waspaloy 0.5 "(12.7mm) OD, 1.5" (38.1mm) panjangna, pelapis keramik
Hawa 1500 ºF (815.5ºC)
Frékuénsi 75 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF-45KW, dilengkepan workhead jauh anu ngandung dua kapasitor 1.32μF pikeun total .66μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tujuh péngkolan dipanaskeun pikeun rod. Rod disimpen dina coil sareng kakuatan diterapkeun salami dua detik nyayogikeun panas anu cekap kanggo nembus inti batin. Pyrometer optik digunakeun pikeun kontrol suhu loop caket sareng liner keramik dianggo janten rodna henteu keuna kana coil.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• tekanan Low na stress residual minimal
• aliran sisikian Leuwih alus tur mikrostruktur
• Komo distribusi panas
• ningkat ongkos produksi jeung defects minimal

induksi preheating judul panas

Induksi Preheating las Steel pipe

Induksi Preheating las Steel pipe Jeung High Frequency Élmu sarta Sistem

Obyektif Pikeun preheat hiji pipa baja ka 500ºF (260ºC) sateuacan las.
Rakitan aci Baja Bahan 5 "ka 8" OD (127-203.2mm) kalayan zona panas 2 "(50.8mm).
Suhu 500ºF (260ºC), upami suhu anu langkung luhur diperyogikeun, waktos panas tiasa ditingkatkeun.
Frékuénsi 60 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-HF-60kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0 μF pikeun total 8 μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah Koil multi-péngkolan dua posisi "C" coil, tiasa disetél dina busbar dianggo manaskeun zona panas anu dipikahoyong. Coil kasebut tiasa diatur pikeun nyocogkeun sababaraha rupa pipa diaméterna. Aci diputer dina perlengkapan sareng dipanaskeun salami 3 menit kanggo ngahontal suhu 500ºF (260ºC).
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Preheating nyegah shock ka aci anu ngaleungitkeun retakan dina fase las.
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik.
• Bahkan distribusi manaskeun antara shank sareng leungeun baju.

induksi preheating las pipe baja

 

 

 

 

 

 

induksi preheating pipe baja saméméh las