Naha Induksi Preheating Penting pikeun Las

Naha Induksi Preheating Penting pikeun Las: Mangpaat sareng Téhnik. Preheating induksi nyaéta prosés dimana bahan konduktif listrik dipanaskeun ku cara ngainduksi arus listrik di jerona. Panas dihasilkeun ku résistansi bahan kana aliran ayeuna. Preheating induksi loba dipaké dina industri las pikeun enhancing ... Maca deui

Induksi Preheating Sateuacan Las Pikeun Stress Relieving

induksi preheating saméméh las pipa manaskeun

Induksi Preheating Sateuacan Las Pikeun Stress Relieving Pamanas Naha make induksi Preheating Sateuacan Las ?Induksi preheating bisa ngalambatkeun turun laju cooling sanggeus las. Mangpaat pikeun ngaleungitkeun hidrogén anu kasebar dina logam las sareng ngahindarkeun retakan anu disababkeun ku hidrogén. Dina waktos anu sami, éta ogé ngirangan segel las sareng tingkat pengerasan zona anu kapangaruhan panas,… Maca deui

induksi preheating saméméh las pipe baja

Induksi Preheating Sateuacan Welding Steel Pipe Aplikasi pemanasan induksi ieu nunjukkeun preheating pipa baja sateuacan las nganggo catu daya induksi hawa-tiis 30kW sareng coil-hawa tiis. Inductively preheating sahiji bagian pipe bisa dilas ensures waktos las gancang sarta kualitas hadé tina gabungan las. Industri: Manufaktur Equipment: HLQ 30kw hawa tiis ... Maca deui

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=