Dasar Brazing induksi

Dasar Brazing induksi pikeun jointing tambaga, pérak, brazing, baja jeung stainless steel, jsb.

Induksi Brazing nganggo logam panas sareng pangisi pikeun ngagabung kana logam. Sakali dilebur, pangeusi ngalir di antara logam dasar anu caket (potongan anu ngagabung) ku aksi kapilér. Pangeusi molten berinteraksi sareng lapisan ipis tina logam dasar pikeun ngawangun gabungan anu kuat sareng tahan bocor. Sumber panas anu bénten-bénten tiasa dianggo pikeun brazing: induksi sareng pemanasan résistansi, oven, tungku, obor, sareng sajabana Aya tilu padamelan brazing umum: kapilér, kiyeu sareng kapang. Panyawat induksi ngan ukur anu mimiti tina ieu. Ngagaduhan celah anu leres antara logam dasar penting pisan. Gap anu ageung teuing tiasa ngirangan kakuatan kapilér sareng nyababkeun lemah sendi sareng porositas. Épansi termal ngandung hartos sela kedah diitung pikeun logam dina suhu brazing, sanés rohangan. Jarak optimal biasana 0.05 mm - 0.1 mm. Sateuacan anjeun merankeun Brazing henteu repot. Tapi sababaraha patarosan kedah ditalungtik - sareng diwaler - pikeun mastikeun yén gabung, hemat biaya. Misalna: Kumaha cocog sareng logam dasar pikeun nyusahkeun; naon desain coil anu pangsaéna pikeun waktos sareng kualitas anu khusus; kedah brazing anu manual atanapi otomatis?

bahan brazing
Dina DAWEI Induction kami ngajawab ieu sareng poin konci anu sanés sateuacan nunjukkeun solusi brazing. Difokuskeun fluks Logam dasar biasana kedah dilapis ku pelarut anu katelah fluks sateuacan dikencarkeun. Flux ngabersihkeun logam dasar, nyegah oksidasi énggal, sareng nyababkeun daérah brazing sateuacan damel brazing. Penting pisan pikeun nerapkeun fluks anu cekap; sakedik teuing sareng fluksna tiasa janten
jenuh ku oksida sareng kaleungitan kamampuanna ngajaga logam dasar. Fluks henteu diperyogikeun. Pangisi fosfor-bantalan
bisa dipaké pikeun braze alloy tambaga, kuningan jeung gangsa. Brazing bébas fluks ogé dimungkinkeun ku atmosfir aktif sareng vakum, tapi brazing kedah dilakukeun di ruang atmosfir anu dikontrol. Flux kedah normal dipiceun tina bagian saurna pengisi logam parantos padet. Métode panyabutan anu sanés dianggo, anu paling umum nyaéta quenching cai, acar sareng sikat kawat.