Induksi Coping Coping Pikeun Bagéan Tambaga

Tujuanana Induksi Brazing Tambaga kana Tambaga bagian Spacer. Bahan-bahanna dipanaskeun nepi ka 2012˚F (1100˚C) dina 1 menit. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta mesin pemanas induksi DW-HF-45kw Bahan: Bagian tambaga: 0.55 "kandel x 1.97" panjang x 1.18 "lega x 0.2" panjang (kandel 14 mm & 50 mm panjang x 30 ... Maca deui