Induksi Hardening Steel Part sareng Mesin Hardening Frequency High

Bagian Baja Pengerasan Induksi sareng Mesin Pengerasan Frékuénsi Tinggi Tujuan tina aplikasi pemanasan induksi ieu nyaéta pikeun manaskeun pakakas waja bentuk kompléks pikeun pengerasan sareng ngahijikeun prosés dina jalur conveyor pikeun ningkatkeun produktivitas. Industri: Peralatan Manufaktur: DW-UHF-10KW mesin penguat induksi Bahan: Bagian alat-alat baja Daya: 9.71kW Waktos: 17 detik Coil: Desain khusus 4 péngkolan hélik. … Maca deui