Induksi Anu Ngumbang Ka Kayu

Tujuan Induksi Brazing karbida kana bagian-bagian waja Peralatan DW-HF-15kw Induksi Pemanasan Power Supply HLQ custom coil Key Parameter Kakuatan: 5.88 kW Suhu: Kira-kira 1500 ° F (815 ° C) Waktos: 10 detik Bahan Coil- 2 hélik (20 mm ID) 1 péngkolan planar (40 mm OD, 13 mm Jangkungna) Carbide- 13 mm OD, ketebalan témbok 3 mm Potongan waja– 20… Maca deui

Induksi Brazing Carbide

Induksi Brazing Carbide File

tujuan: Induksi Brazing carbide rakitan file usaha Rotary kalawan concentricity seragam dina aplikasi aerospace

material • Carbide kosong • speed High shank baja • Suhu nunjukkeun cet • Braze shim na fluks hideung

suhu 1400 ° F (760 ° C)

prekuensi 550 kHz

Alat-alat: DW-UHF-4.5kw Sistim pemanasan induksi, Dilengkepan stasiun panas jauh ngandung dua kapasitor 0.33 μF (total 0.66 μF) Hiji coil pemanasan induksi dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu.

proses Gulungan hélik multi-péngkolan dianggo. Bagianna dipanaskeun pikeun nangtoskeun waktos diperyogikeun pikeun ngahontal suhu anu dipikahoyong sareng pola panas anu diperyogikeun. Dibutuhkeun sakitar 30 - 45 detik kanggo ngahontal 1400 ° F (760 ° C) gumantung kana sababaraha ukuran bagéan. Flux dilarapkeun ka sadaya bagian. A shze braze anu sandwiched antara shank baja sareng karbida. kakuatan pemanasan induksi diterapkeun nepi ka aliran braze. Kalawan fixturing ditangtoskeun, concentricity tina bagian éta bisa dihontal.

Hasilna / Mangpaat • Repeatable, panas tepat konsisten.