refrigeration induksi pipa brazing kulkas tambaga

Induksi-Brazing-of-Kulkas-Bagian

Refrigeration induksi Brazing Kulkas Tambaga pipa Prosés

obyektip
Tujuanna nyaéta pikeun ngahijikeun sababaraha sendi dina pipa kulkas nganggo pemanasan induksi.

pakakas
DW-UHF-6kw-III manaskeun induksi handheld

bahan
• pipa tambaga (Ukuran 6 x 0.75 mm)
• cingcin brazing - 1 mm (CuP7)

prosés: 

DW-UHF-6kw-III pamanas induksi genggam tiasa merangan sababaraha sendi anu aya dina posisi anu parantos ditangtoskeun dina majelis. Cingcin alloy Brazing disimpen dina sendi sateuacan prosés brazing.

Sistim nu bisa terpadu pikeun nampung speeds garis produksi béda jeung sababaraha majelis.

Results:

  • kualitasna alus sarta kabisaulangan mendi brazed.
  • Ngaronjat produktivitas.
  • Sistim fléksibel - bisa gampang ulang diprogram pikeun nampung syarat prosés béda.

Pipa induksi Kulkas Brazing Majelis Tambaga