Brazing Bagian Automotive Jeung induksi

Brazing Bagian Automotive Jeung induksi

Tujuan: Pikeun braze pipah baja otomotif ka baja "T" pas
Bahan 1 "(25.4mm) diaméterna tabung baja, pas baja, slug braze sareng fluks hideung
Hawa 1400ºF (760ºC)
Frékuénsi 200 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.0μF jumlahna 0.5 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik opat péngkolan dibagi pikeun manaskeun perakitan waja janten 1400ºF (760ºC) salami 85 detik. Desain coil ngamungkinkeun pikeun pas baja rék dilegakeun jauh ti tabung waja anu ngamungkinkeun braze ngalir ngaliwatan sendi. Jumlah alloy braze dikawasa ku slug braze ngamungkinkeun pikeun gabungan anu pikaresepeun.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• distribution tepat na seragam tina panas
• Kumpulan fluks dina coil diréduksi kusabab desain coil éfisién.