Brazing Kuningan pipe Jeung induksi

Brazing Kuningan pipe Jeung induksi

Tujuan: Blok dipanaskeun nepi 1400 ° F jeung braze tube bubu pikeun assembly

Bahan: block kuningan sarta pre-kabentuk tabung braze pre-bentuk

Hawa: 1400 ºF (760 ° C)

Frékuénsi: 350 kHz

Alat-alat DW-UHF-10KW Sistim pemanasan induksi kaasup • coil: dirancang custom-2-péngkolan pamisah-hélik • Workhead: ngandung dua kapasitor 1.0μF (0.5 μF total)

Ngolah The bagian kuningan, braze pre-formulir na fluks anu dirakit tur lokasina dina coil dirancang custom-. pemanasan induksi ti gabungan kasebut dilakonan di 45 detik.

Hasilna / Mangpaat

Ékonomi: induksi heats mung bahan dina coil nu; euweuh énérgi anu wasted Élmu sarta Téknik bahan jeung hawa sabudeureun; euweuh seuneu atanapi gasses diperlukeun pikeun pemanasan Control: prosés lends sorangan pikeun pamakéan braze tos bentuk; prosés gampang diadaptasi kana automation

Efisiensi: Énergi ieu pér ngan salila formasi gabungan

 

Brazing Tambaga ka Kuningan pipe Jeung induksi

Brazing Tambaga ka Kuningan pipe Jeung induksi

Tujuan: Brazing sababaraha kuningan jeung tambaga rakitan dipaké dina faucets cai braze Bahan, fluks bodas

Hawa 1350 ° F 730 ° C

Frékuénsi 200 atanapi 280 kHz (gumantung coil)

Alat-alat DW-UHF-10KW Sistim pemanasan induksi, jauh sirah karya dua kapasitor 1μF sarta 3-balikkeun coil hélik

Prosés: Tilu coils hélik anu dipaké misah ka braze sauntuyan bagian disadiakeun. Bagian anu dirakit kalawan fluks sarta alloy braze lajeng dipanaskeun. Waktu panas beda-beda ti bagian ka bagian kalawan bagéan ageung nyandak kirang ti menit 3 na, bagian leutik dipanaskeun dina waktu kurang ti 20 detik. Saatos Élmu sarta Téknik bagian anu quench-leuwih tiis.

Hasilna / Mangpaat

Kabisaulangan: nu precision alamiah tina panas induksi ngarojong hiji prosés nu kacida repeatable.

Ékonomi: prosés nu ngamungkinkeun pikeun pamakéan hawa nu leuwih panas alloy braze ti prosés seuneu