Induksi Brazing Carbide Pikeun steel Steel

Induksi Brazing Carbide Pikeun steel Steel aci Jeung Unit IGBT Élmu sarta

Obyektif Brazing a carbide congcot ngawangun ka aci stainless steel keur tukang gali a
Bahan kerucut ngawangun karbida 1.12 "(28.4mm) dia, 1.5" (38.1mm) jangkung, aci stainless steel 1.12 "(28.4mm) dia sareng sababaraha panjang, fluks brazing hideung beusi
Hawa 1500 ºF (815 ºC)
Frékuénsi 277 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.0μF pikeun total 0.5μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tilu péngkolan dianggo pikeun meres karbida kana aci. Aci waja dirapisan sareng baju bijil diletak di luhur. Ujung karbida dikempelkeun teras disimpen dina luhur shim, ngabariskeun liang countersunk dina karbida. Liangna henteu dikempelkeun kusabab fluks na gas sareng nyababkeun karbida ngawangun tekanan sareng nyobian ngusir tina aci. Kakuatan diterapkeun salami 85 detik pikeun bijil shim ngalir sareng ngadamel sambungan anu saé.
Palanggan DAWEI ngagaduhan palanggan anu henteu resep ku kualitas moto tina tukang ngagali aranjeunna janten pelanggan kami milarian prosés brazing anu langkung saé. Palanggan DAWEI bagja pisan ku conto tukang ngagali brazed sareng bantosan anu ditampi ti laboratorium Ameritherm dina ngembangkeun prosés nyembah na.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• pemanasan localized Rapid wungkul dimana diperlukeun
• nyiptakeun bersih, sendi controllable
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas

brazing carbide kana aci

 

 

 

 

 

 

induksi brazing carbide kana aci

 

 

 

 

 

 

 

brazing carbide kana aci stainless steel

Brazing carbide aci jeung induksi

Brazing carbide aci jeung induksi

Tujuan: Braze a aci carbide ka tube baja

Bahan: aci karbida 1/8 ″ dugi ka diaméter 1 ″ (ukuran anu bénten-bénten) Tabung baja 3/8 ″ dugi ka 1 ¼ ”OD Perak solder braze

Hawa: nunjukkeun cet

Hawa: 1400 ° F keur 60 detik Frequency300 kHz

Alat-alat: DW-UHF-6KW-III, 150-400 kHz kaayaan Sistim pemanasan induksi solid dilengkepan stasiun panas jauh ngandung dua kapasitor 0.66 μF (total 1.32 μF) A multi-balikkeun coil hélik

Prosésna: Solder pérak dilarapkeun ka tempat batang karbida sareng tabung baja. Reresihan antara dua bagian sakitar .0005 ″. Sapotong alit tina serat solder disimpen dina bagian teras bagian na dipanaskeun. Dibutuhkeun kira-kira 60 detik pikeun ngalirkeun jagoan kalayan hijrah panas anu pangsaéna sareng aliran solder. Sanaos bagian na tiasa dipanaskeun langkung gancang, hasil optimal diala dina 60 detik.

Hasilna / Mangpaat: pemanasan induksi nyadiakeun malah, panas tepat. Tepat panas diarahkeun anu diperlukeun pikeun solder braze ka ngalir merata sabudeureun bagian ka assure hiji joint alus.