Induksi Majelis Tambaga Brazing

Induksi Majelis Tambaga Brazing Jeung High Frequency Élmu sarta Equipment

Obyektif Brazing a assembly pangsi tambaga
Bahan Dua cangkéng tambaga 2 "(5cm) lébar x 4" (10.2cm) jangkung, basa tambaga 3 "(7.6cm) x 2" (5cm) sareng .5 "(1.3mm) kandel ku 2 saluran pikeun uprights ka ngageser kana, ngejah shims sareng fluks hideung
Hawa 1350 ºF (732 ºC)
Frékuénsi 200 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-20kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.0μF pikeun total 0.5μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tilu péngkolan dipaké pikeun manaskeun dasar gempungan. Uprights tambaga sareng dua shims braze disimpen dina alur dina dasar sareng fluks hideung diterapkeun. Majelis disimpen dina coil sareng kakuatan diterapkeun salami 4 menit pikeun merangan kadua lampu dina tempatna.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Panas lokal anu gancang anu tiasa ngaminimalkeun oksidasi sareng ngirangan ngabersihkeun saatos gabung
• mendi konsisten tur repeatable
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas

Brazing Kuningan Pikeun Tambaga Jeung induksi

Brazing Kuningan Pikeun Tambaga Jeung induksi

Tujuan: Pikeun braze kuningan tungtung-panyambungna kana tabung tambaga dipake dina garis hawa pesawat assembly Bahan kuningan tungtung panyambungna, tabung tambaga of diaméter béda

Hawa 1400 ºF 750 ° C

Frékuénsi 350 kHz

Alat-alat Sistim pemanasan induksi DW-UHF-4.5KW, kaasup a coil induksi hélik tilu péngkolan ngagunakeun dua kapasitor 0.33μF (total 0.66μF)

Prosés Pikeun bagian diaméterna leuwih leutik, fluks geus dilarapkeun ka sakabéh bagian sarta tube tambaga keur gabungan kuningan anu dirakit maké preforms brazing (sahingga pikeun jumlah sarua tina braze di unggal joint). assembly nu ieu disimpen di coil jeung dipanaskeun pikeun 20-30 detik ngahontal suhu 1400 ° F. Pikeun rakitan tube tambaga gedé, anu prosés sarua dipake, tapi alloy braze geus lengket-fed kana gabungan ka nyegah alloy ti nyérélék kaluar ti gabungan ti. A kontrol kaki switch Disarankeun ngaktipkeun kadali hadé tina prosés.

Hasilna / Mangpaat

Ékonomi: Power anu dikonsumsi salila pemanasan hijina

Konsistensi: hasil mendi braze anu repeatable jeung seragam