Brazing bar Tambaga kalawan induksi

Brazing bar Tambaga kalawan induksi

Tujuan: Pikeun braze beus bar rakitan babarengan
Bahan: • 2 batang beus tambaga 6 ″ (152.4mm) lega, 2 ′ (609.6mm) panjang, 2
palang tambaga 6 ″ (152.4mm) lébar, 18 ″ (457.2) panjang & 3/8 ″ (9.65mm) kandel • prezex shim braze sareng fluks bodas
Hawa: 1292 ºF (700 ºC)
Frékuénsi: 80 kHz
Alat-alat • DW-UHF-60KW Sistim pemanasan induksi, dilengkepan
workhead jauh ngandung dalapan 1.0 μF kapasitor jumlahna 2.0 μF.
• Hiji induksi pemanasan coil, dirancang sarta dimekarkeun husus pikeun aplikasi ieu

Prosés: A tilu-péngkolan hélik coil ieu dipaké pikeun panas assembly nu. Tilu preforms braze shim disimpen antara lempengan jeung fluks bodas geus dilarapkeun ka assembly nu. Éta dipanaskeun pikeun 5 menit merata ngalir di alloy braze. A sanggup, estetika pilari zone braze ayeuna tinggi dihasilkeun.

Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• konsistén diproduksi, kualitas bagian
• Panas kana bagéan éta dibagi saimbang antara potongan tambaga, sahingga pikeun malah ngalir tur pamakéan konsisten of braze
• Operasi bébas-tangan anu henteu meryogikeun operator anu trampil