Brazing Kuningan Pikeun Tambaga Jeung induksi

Brazing Kuningan Pikeun Tambaga Jeung induksi

Tujuan: Pikeun braze kuningan tungtung-panyambungna kana tabung tambaga dipake dina garis hawa pesawat assembly Bahan kuningan tungtung panyambungna, tabung tambaga of diaméter béda

Hawa 1400 ºF 750 ° C

Frékuénsi 350 kHz

Alat-alat Sistim pemanasan induksi DW-UHF-4.5KW, kaasup a coil induksi hélik tilu péngkolan ngagunakeun dua kapasitor 0.33μF (total 0.66μF)

Prosés Pikeun bagian diaméterna leuwih leutik, fluks geus dilarapkeun ka sakabéh bagian sarta tube tambaga keur gabungan kuningan anu dirakit maké preforms brazing (sahingga pikeun jumlah sarua tina braze di unggal joint). assembly nu ieu disimpen di coil jeung dipanaskeun pikeun 20-30 detik ngahontal suhu 1400 ° F. Pikeun rakitan tube tambaga gedé, anu prosés sarua dipake, tapi alloy braze geus lengket-fed kana gabungan ka nyegah alloy ti nyérélék kaluar ti gabungan ti. A kontrol kaki switch Disarankeun ngaktipkeun kadali hadé tina prosés.

Hasilna / Mangpaat

Ékonomi: Power anu dikonsumsi salila pemanasan hijina

Konsistensi: hasil mendi braze anu repeatable jeung seragam