Brazing Kawat mun Tambaga Bar Jeung induksi

Brazing Kawat mun Tambaga Bar Jeung induksi

Tujuanana: Pikeun manaskeun bundel kawat litz anu padet pikeun pelucutan kawat teras kencarkeun iket kawat litz ka blok tambaga pikeun dianggo dina motor otomotif.
Bahan: Padet kebat litz kebat 0.388 "(9.85mm) lega, 0.08" (2.03mm) kandel palang tambaga 0.5 "(12.7mm) lega, 0.125" (3.17mm) kandel sareng 1.5 "(38.1mm) kawat panjang kotek & bodas fluks
Hawa 1400 ºF (760 ºC)
Frékuénsi 300 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.5μF pikeun total 0.75μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés: Gulungan hélik tilu péngkolan dianggo pikeun prosés pengupasan kawat. Kebat kawat litz disimpen dina coil salami 3 detik pikeun ngudar lacquer 0.75 "(19mm) tina tungtung kebat. Bungkus kawat teras dikorok ku sikat logam kanggo ngaleupaskeun lacquer anu kabeuleum. Pikeun prosés brazing coil dua péngkolan dipaké. Majelis kawat litz sareng tambaga disimpen dina coil sareng kawat braze diseupan ku panangan. Mantel réngsé dina 45-60 detik.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• konsisten, hasilna repeatable
• waktu prosés gancang, ngaronjat produksi
• Komo distribusi panas