Induksi kawat tambaga geming kana silinder tambaga

Tujuan Induksi Kawat tambaga brazing pikeun silinder coppre sareng alat pemanas brazing induksi genggam Peralatan 20kw induksi genggaman brazing heater Bahan Kawat tambaga kana silinder Tembaga Daya: 12 kW Suhu: 1600 ° F (871 ° C) Waktos: 5 detik Hasil sareng Kesimpulan: Induksi Brazing hasil dina 5 detik Kontrol tepat waktos sareng suhu Daya paménta kalayan panas gancang ... Maca deui