Induksi Soldering Cable Coaxial to Cahaya Panyambung

Tujuan Induksi Solusi kabel koaksial pikeun konektor ring sareng pin dina dua léngkah dina 5 detik ku ngahontal suhu 500 ° F (260 ° C) kalayan pemanasan induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-I induksi gén soldering Heater Materials • No-fluks solder wire • Coaxial cable • Cable konektor • Center pin Key Parameter Power: 1.0kW Temperature: 662 ° F (350 ° C) Time:… Maca deui

frékuénsi tinggi induksi soldering kawat ka konektor

Tujuan Tujuan tés ieu pikeun nunjukkeun kawat solder induksi pikeun konektor Peralatan anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun tés ieu nyaéta ku coil pemanasan induksi anu khusus. DW-UHF-6KW-I manaskeun induksi genggam Parameter Konci Kakuatan: Dugi ka 0.48 kW Suhu: 392 ° F (200 ° C) Waktos: 1.5 detik Proses sareng Hasil: Kawat solder induksi ieu… Maca deui