soldering induksi sambungan kabel serat optik

sambungan kabel soldering serat optik induksi kalayan unit pemanasan induksi frekuensi tinggi

Tujuan Pikeun manaskeun ferrule anu dilapis emas sareng kabel serat optik ka 475 ° F dina waktos 8 detik kanggo aplikasi solder
Bahan Emas-plated tube ferrule, kabel serat optik, solder preform
Hawa 475 ºF
Frékuénsi 270 kHz
Alat-alat DW-UHF-4.5kW catu daya sareng coil induksi anu dirancang khusus.
Ngolah A coil konsentrator pelat dua péngkolan anu dirancang khusus kanggo nyayogikeun panas anu seragam pikeun majelis serat optik. Majelis ieu ditempatkeun dina perlengkapan anu dirancang khusus, teras disimpen dina jero coil induksi. Kakuatan RF diterapkeun dugi solder ngalir sareng nyiptakeun gabungan padet.
Hasil Hasil anu teras sareng teras-terasan kahontal nganggo catu daya DW-UHF-4.5kW sareng coil induksi kalayan siklus panas 5 ka 7 detik, gumantung kana jinis solder anu dianggo (tingali bagan solder di handap).

Induksi soldering sambungan kabel serat optik