Induksi Soldering Cable Coaxial to Cahaya Panyambung

Tujuan Induksi Solusi kabel koaksial pikeun konektor ring sareng pin dina dua léngkah dina 5 detik ku ngahontal suhu 500 ° F (260 ° C) kalayan pemanasan induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-I induksi gén soldering Heater Materials • No-fluks solder wire • Coaxial cable • Cable konektor • Center pin Key Parameter Power: 1.0kW Temperature: 662 ° F (350 ° C) Time:… Maca deui

Induksi Soldering Kuningan pikeun Lempeng baja

Kuningan Frékuénsi Induksi Soldering Kuningan kana Téknologi Pelat Baja Objektif Frékuénsi Tinggi Induksi Soldering kuningan kana pelat waja Peralatan DW-UHF-6KW-I indéks genggam induksi brazing manaskeun Bahan Baja pelat ka kuningan bagian induksi soldering nganggo Harris Stay-Brite # 8 Silver Bearing Solder sareng Harris Bridgit Diterangkeun Flux Solder Gratis. Kakuatan Parameter Konci: Suhu 2kW: 535 ° F dugi 585 ° F (279 ° C… Maca deui