induksi rod tambaga beling nepi ka tembaga

Tujuan induksi Batang tambaga Brazing kana strip kuningan pikeun ngagentos operasi obor. Prosés obor anu ayeuna ngahasilkeun rereged anu kaleuleuwihi dina majelis, sareng meryogikeun pangwangunan anu réa saatos operasi brazing induksi. Alat-alat DW-UHF-10KW INDUCTION BRAZING MESIN Dua péngkolan buka bagian konveyor Bahan • Piring kupon tambaga sareng batang tambaga • Kawat Kawat -… Maca deui

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=