Panyabutan Lapisan Pipa Induksi RPR

RPR Induksi Pipa Palapis Panyabutan-Induksi Karat Cét Palapis Ngaleungitkeun Kumaha Induksi Stripping Gawé? Indipping stripping mangrupikeun prosés persiapan permukaan anu panas. Pembangkit induksi ngirimkeun arus bolak-balik ngalangkungan coil induksi, anu ngahasilkeun lapangan éléktromagnétik. Widang ieu ngainduksi arus anu dirobih janten panas dina kontak sareng bahan-bahan sapertos baja. Panas nyaéta ... Maca deui

RPR Induksi Stripping-Induksi Karat & Ngaleupaskeun Palapis Cét

RPR Induksi Stripping-Induction Karat & Cét Lepas Ngaleungitkeun kumaha Induksi Stripping Works Indipping stripping mangrupikeun prosés persiapan permukaan anu panas. Generator induksi ngirimkeun arus bolak ngalangkungan coil induksi, anu ngahasilkeun lapangan éléktromagnétik. Widang ieu ngainduksi arus anu dirobih janten panas dina kontak sareng bahan-bahan sapertos baja. Panas dihasilkeun… Maca deui