Panyabutan Lapisan Pipa Induksi RPR

RPR Induksi Pipa Palapis Panyabutan-Induksi Karat Cét Palapis Ngaleungitkeun Kumaha Induksi Stripping Gawé? Indipping stripping mangrupikeun prosés persiapan permukaan anu panas. Pembangkit induksi ngirimkeun arus bolak-balik ngalangkungan coil induksi, anu ngahasilkeun lapangan éléktromagnétik. Widang ieu ngainduksi arus anu dirobih janten panas dina kontak sareng bahan-bahan sapertos baja. Panas nyaéta ... Maca deui