permukaan induksi sekrup baja pengeras

objék waja pengerasan permukaan induksi Tujuan: Langsung gancang induksi pengerasan baja sekrup Bahan: Sekrup baja .25 "(6.3mm) diameter Suhu: 932 ºF (500 ºC) Frékuénsi: 344 kHz Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 0.3μF pikeun total 0.17μF • Koil pemanasan induksi anu dirancang sareng dikembangkeun sacara khusus ... Maca deui

Utas pengencangan baja nguatkeun induksi

Induksi pengencangan benang sekrup waja Objektif Panas waja atap hateup nepi ka 1650 ºF pikeun ngégél benang Bahan: Sekrup atap baja tina diaméter anu bénten-bénten kirang ti 1.25 "(31.75mm) diameter, 5" (127mm) Suhu panjang: 1650 ºF (899 ºC) Frékuénsi : 291 kHz Peralatan • Sistem pemanasan induksi genggem DW-UHF-6kW-I, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua… Maca deui