Setrés induksi ngagentos kosong kosong

Ngaleungitkeun Tekanan Induksi diterapkeun pikeun aloi ferrous sareng non-ferrous sareng dimaksudkeun pikeun ngaleungitkeun sésana résidu internal anu dihasilkeun ku prosés manufaktur sateuacanna sapertos mesin, rolling tiis sareng las. Tanpa éta, pamrosésan salajengna tiasa nimbulkeun distorsi anu teu ditarima sareng / atanapi bahan tiasa sangsara tina masalah jasa sapertos rengat korosi setrés. Perlakuanana… Maca deui