Setrés induksi ngagentos kosong kosong

Ngaleungitkeun Tekanan Induksi diterapkeun pikeun aloi ferrous sareng non-ferrous sareng dimaksudkeun pikeun ngaleungitkeun sésana résidu internal anu dihasilkeun ku prosés manufaktur sateuacanna sapertos mesin, rolling tiis sareng las. Tanpa éta, pamrosésan salajengna tiasa nimbulkeun distorsi anu teu ditarima sareng / atanapi bahan tiasa sangsara tina masalah jasa sapertos rengat korosi setrés. Perlakuanana… Maca deui

indéks pemanasan setrés ngaleungitkeun

Ngepaskeun Stress Pemanasan Induksi Pikeun logam anu parantos diolah-tiis, didamel, dimesin, dilas, atanapi diteureuy, panginten diperyogikeun operasi anu ngaleungitkeun setrés pikeun ngirangan setrés anu didamel nalika prosés pabrikasi. Ngaleungitkeun Tekanan Pemanasan Induksi diterapkeun pikeun aloi ferrous sareng non-ferrous sareng dimaksudkeun pikeun ngaleungitkeun résidu résidu internal anu dihasilkeun ku… Maca deui