Pemanasan induksi pikeun Quenching permukaan

Kinétika pemanasan induksi pikeun quenching permukaan baja gumantung kana faktor: 1) nu ngainduksi parobahan parameter listrik jeung magnét tina steels salaku hasil tina ngaronjat suhu (parobahan ieu ngakibatkeun parobahan dina jumlah panas diserep dina inténsitas nu tangtu. tina médan listrik dina induksi tinangtu ... Maca deui

pemanasan induksi pikeun permukaan quenching tina waja

Kinétik pemanasan induksi pikeun pemadaman permukaan baja Kinétik pemanasan induksi pikeun pemadaman permukaan baja gumantung kana faktor: 1) anu nyababkeun parobihan parameter listrik sareng magnét tina baja salaku hasil tina paningkatan suhu (parobahan ieu ngakibatkeun parobihan dina jumlah panas anu diserep dina ... Maca deui

prosés pédah induksi

Proses Pengerasan Induksi Frékuénsi Tinggi Pengerasan induksi digunakeun khususna pikeun pengerasan / pembakaran permukaan bantalan sareng batang ogé bagian anu rumit anu ngan ukur daérah khusus anu kedah dipanaskeun. Ngaliwatan pilihan frékuénsi operasi sistem pemanasan induksi, jero hasilna penetrasi dihartikeun. Salaku tambahan, éta… Maca deui