Induksi Soldering Kuningan pikeun Lempeng baja

Kuningan Frékuénsi Induksi Soldering Kuningan kana Téknologi Pelat Baja Objektif Frékuénsi Tinggi Induksi Soldering kuningan kana pelat waja Peralatan DW-UHF-6KW-I indéks genggam induksi brazing manaskeun Bahan Baja pelat ka kuningan bagian induksi soldering nganggo Harris Stay-Brite # 8 Silver Bearing Solder sareng Harris Bridgit Diterangkeun Flux Solder Gratis. Kakuatan Parameter Konci: Suhu 2kW: 535 ° F dugi 585 ° F (279 ° C… Maca deui

Induksi Cover Soldering Steel

Cover Steel Soldering induksi Jeung High Frequency Élmu sarta Unit

Tujuan Soldering tutup baja dilapis nikel kana perumahan saringan baja EMI nikel dilapis tanpa ngarusak sirkuit RF
Bahan 2 "x 2" (50.8mm) tutup baja dilapis nikel, 2 "x 2" (50.8mm) kotak waja nikel dilapis sareng solder sareng fluks sanés bébas
Hawa 573 ºF (300 ºC)
Frékuénsi 229 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-3 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.2μF pikeun total 2.4μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik pasagi péngkolan tunggal dianggo pikeun solder panutup kana kotak saringan. Fluks solder dilarapkeun kana kotak panyaring sareng dua péngkolan solder (preforms) disimpen nutupan perimeter tutupna. Majelis diposisikan dina handapeun coil sareng kakuatan diterapkeun salami 7 detik pikeun solder kelim.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Repeatable, non-kontak pemanasan bersih
• pemanasan tepat Fast
• Alus solder anu saé tanpa nganggo pemanasan kotak sareng ngarusak sirkuit RF.
• Komo distribusi panas

panutup baja soldering induksi

Soldering Steel Pikeun Kuningan Jeung induksi Panaskeun

Soldering Steel Pikeun Kuningan Jeung induksi IGBT Soldering Panaskeun

Tujuan Panaskeun rakitan konektor waja anu dilapis emas janten blok kuningan.
Perkiraan Bahan. 1/8 "(3.2mm) diameter konektor baja dilapis emas, 1" (25.4mm) pasagi x 1/4 "blok kuningan kandel
Hawa 600 ° F (315.6ºC)
Frékuénsi 240 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW dilengkepan workhead jarak jauh.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik dua-dua dipaké pikeun nyayogikeun panas anu seragam pikeun perakitan bagian. Témpél solder sareng fluks dilarapkeun ka daérah gabungan sareng kakuatan diterapkeun salami 20 detik kanggo solder bagian na. Leres
fixturing ieu diperlukeun pikeun nahan bagian dina posisi.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Rapid, pemanasan localized ka wewengkon husus tina bagian
• mendi Rapih jeung bersih
• processing Flameless

induksi soldering baja ka kuningan