Cingcin Kuningan induksi Soldering

Induksi Soldering Cingcin Kuningan Jeung High Frequency IGBT induksi Panaskeun

Tujuanana: Panas 1 3/4 ″, 3 ″ sareng 6 ″ diaméterna cincin slip kuningan sareng rakitan kawat tambaga sheathed janten 3600 F pikeun solder dina tilu (3) dugi genep (6) detik. Ayeuna produksi dilakonan ku cara nganggo beusi soldering sareng stick stick rosin cored solder. Proses ieu nyésakeun solder anu teu dihoyongkeun di sisi cincin gelincir tempat beusi solder kontak. Konsumén hoyong ningali paningkatan kualitas gabungan tanpa ngorbankeun waktos.
Bahan: 303 Cingcin Slip Kuningan tina 1 3/4 ″, 3 ″ sareng 6 ″ diaméterna. Majelis Kawat Tambaga Sheathed.
Résin Core Solder, 37% PB, 63% SN.
Hawa: 3750F
Aplikasi: Ngalangkungan uji coba laboratorium, kaluaran DW-UHF-20kW suplai kakuatan induksi solid state dibarengan ku opat (4) puteran "muff ear ear" unik ngahasilkeun hasilna ieu:
Kali ka ngahontal 3750 F anu sakumaha di handap ieu:
- 1 3/4 ″ dina 3 detik
- 3 ″ dina 3-4 detik
- 6 ″ dina 5 detik
aliran solder nyukupan ieu katalungtik ngahasilkeun hiji joint beresih.
preforms Solder anu dianjurkeun pikeun nyepetkeun produksi.
Beban sisi digentoskeun ku koil gaya opat (4) giliran "ceuli muff".
Alat-alat: DW-UHF-20kW kaluaran induksi kakuatan padet kaayaan kaasup hiji (1) stasiun panas jauh ngandung hiji (1) 1.0 μFcapacitor, input 4-20mA pikeun simulasi tanjakan gancang, sareng unik (4) ngahurungkeun "muff ceuli ”Gaya coil.
Frékuénsi: 265 kHz

ring kuningan soldering induksi