Induksi Soldering Brass Corner Joint

Frékuénsi Tinggi Induksi Soldering Kuningan Sudut Tujuan Sacara suksés solder dua sendi sudut kuningan 45 °. Peralatan: DW-UHF-10kw induksi manaskeun manaskeun Bahan StayBrite # 8 solder pérak disayogikeun ku palanggan Bridgit solder fluks anu disayogikeun ku palanggan Kuningan sudut gabungan Pancake coil Parameter Konci Kakuatan: 5.5 Suhu kW: Sakitar 550 ° F (288 ° C) Waktos: 20 detik Prosés: Fluks… Maca deui